V-Zes Software werkt met twee verschillende licentiemodellen voor Fondsenware. De eerste is het eenvoudigste: u gaat werken met de standaard software en met behulp van de verschillende modules bepaalt u hoe u gaat werken. De tweede is de maatwerk-oplossing. U heeft dusdanig veel extra wensen, waardoor u niet meer met de standaard kunt werken. Voor het tweede model, maken wij altijd een aparte offerte.

Standaard

Als u na een uitgebreide demo van de software kiest voor het standaard licentiemodel kunt u kiezen uit de lijst met verschillende modules. U kiest bijvoorbeeld voor de kalender-module en de AVG module. Wij verzorgen het platform waarop de software draait en onderhouden alle verschillende modules, en alle updates worden automatisch verwerkt. Achteraf kunt u altijd de gekozen modules aanpassen.

De licentiekosten zijn onafhankelijk van het aantal gebruikers. U betaalt de basiskosten aangevuld met de kosten per module.

Basiskosten bedragen voor 2023 € 1.650,- per jaar. Hiervoor krijgt u een verzorgde hosting op het Microsoft Azure platform en 10 uur gratis gebruik van onze helpdesk.

ModulesLicentiekosten [p/j]
Per Fonds op naam€ 200,-
AVG module€ 75,-
Mailclient€ 350,-
Kalender / agenda€ 50,-
Relatie contactpersonen selectie€ 50,-
Samenvoegen relaties€ 75,-
Advies€ 250,-
Download vergaderstukken€ 50,-
Project statusbericht€ 50,-
Evaluatie€ 50,-
Terugbetalen lening€ 400,-
Embedded viewer€ 250,-
Export publieke website*€ 100,-
Export boekhouding*€ 300,-
* afhankelijk van uw specifieke wensen

Maatwerk

Wilt u een afwijkende configuratie, bijvoorbeeld een installatie op uw eigen netwerk, dan kunnen wij dit regelen.

Besparen op uw kosten

Wist u dat een ANBI status u veel voordelen biedt? Zo biedt Microsoft grote korting op uw kosten. Wij helpen u graag!