V-Zes software heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring met het ontwikkelen van maatwerksoftware. We werken voor verschillende branches, met de focus op de vermogensfondsen en maritieme, offshore sector. We zijn goed in het ontwikkelen van administratieve software en van applicaties voor complexe berekeningen, zoals ontwerpberekeningen voor scheepsbouwers en programma’s voor scheepsfinancieringen. We hebben al tientallen pakketten gebouwd voor grote en kleine bedrijven. Wij gaan graag voor jou aan de slag!

Wat heerlijk als software precies doet wat jij wilt. Wij geloven daarom in maatwerk software. Exact gemaakt zoals jij wilt werken. Wij hebben al tientallen pakketten gebouwd. Samen gaan wij graag de uitdaging aan met de onderstaande zes stappen tot succes van V-Zes!

Stap 1

1-op-1: Business Analyse

Automatiseren gebeurt bij ons 1-op-1, waardoor communicatielijnen kort zijn en wij kostenefficiënt kunnen werken. Ons sterke punt is dat wij een business analyse maken voordat we gaan bouwen aan de software. Zo kunnen we garanderen dat de software naadloos aansluit bij de werkwijze op de werkvloer.

Stap 2

Offerte: Functionele Omschrijving

We maken op basis van de business analyse een functionele beschrijving van de software. Hierin staat helder omschreven hoe de software jouw werk optimaal kan ondersteunen en werk uit handen kan nemen. We voegen in deze stap ook de offerte toe.

Stap 3

Software Ontwikkeling

Spannend! Nu gaan we de software ontwikkelen met de Microsoft tools. Natuurlijk presenteren wij tussentijdse mijlpalen om te checken of we jouw wensen helemaal goed uitvoeren. Wij werken al 20 jaar succesvol met wat men nu de scrum methode noemt.

Stap 4

Software Test

Na de ontwikkeling testen we samen met de gebouwde software. Wij kunnen met je bestaande data deze fase doorlopen. Wel zo makkelijk! Je kunt direct aan de slag, met echte data.

Stap 5

Acceptatie En Implementatie

Na acceptatie verzorgen we opleidingen om alle ins en outs van de software te presenteren. Het belang van change management is in deze fase groot, wij zetten daar tijdens de opleiding vol op in.   

Stap 6

Succes Van V-Zes!

Wij wensen je veel succes en plezier met de nieuwe software. Hulp nodig? Het team van V-Zes Software staat voor je klaar.